MyDay Toric

MyDay Toric 30 pk kontaktlinser

Endagslinser

Produktdetaljer

MyDay Toric er en meget god kontaktlinse i silicon med UV block fra CooperVision. En unik kombinasjon av høyt væskeinnhold og høy oksygengjennomtrengelighet gjør den til en trygg torisk endagslinse som er behagelig på øyet hele dagen. Den er også svært lett å håndtere.

MyDay Toric er laget av et helt nytt silikonmateriale som kalles Smart Silicone. Det nye materialet har ekstra gode egenskaper når det gjelder å slipper gjennom oksygen til øyet. Samtidig tilfører materialet i MyDay-linsene ekstra fuktighet til øyet.

Kombinasjonen av oksygen og fuktighet er det som gjør disse kontaktlinsene ekstra komfortable, og reduserer problemer med tørre og røde øyne. I tillegg har alle MyDay-linsene god UV-beskyttelse.

Pakkestørrelse

Høyre øye

{{foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value}},-

Du må velge kurve

Du må velge Diameter

Du må velge Antall

Du må velge Color

Du må velge Add

Du må velge Sylinder

Du må velge Akse

Venstre øye

{{foo.selectedPackage.price * leftEye.selectedQuantity.value}},-

Du må velge kurve

Du må velge Diameter

Du må velge Antall

Du må velge Color

Du må velge Add

Du må velge Sylinder

Du må velge Akse

Du må fylle ut feltene

Totalt {{foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value + foo.selectedPackage.price *leftEye.selectedQuantity.value}},-

{{(foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value + foo.selectedPackage.price *leftEye.selectedQuantity.value) >= 500 ? "Gratis frakt på dette kjøpet" : "Kr 50 ,- i frakt på dette kjøpet"}}

Vi lagrer dine korreksjoner til neste gang du trenger linser. Logg inn for å se dine siste kjøp og anbefalte linser. Trygt og enkelt.